main logo
21392

Surse: Dodon e la lux în Turcia. Merge pe plajă cu bodyguarzii după el

Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află în vacanță la un hotel de lux din zona Bodrum a Turciei.

Surse: Dodon e la lux în Turcia. Merge pe plajă cu bodyguarzii după elColaj: știri.md

Sursele Știri.md susțin că liderul PSRM se află acolo cu întreaga familie, fiind însoțit inclusiv la plajă de doi bodyguarzi.

Familia Dodon ar fi cazată în una dintre cele 4 vile prezidențiale cu dotări ultra all inclusive pentru maximum 12 persoane. Fiecare vilă are o suprafață de 800 de metri pătrați, fiind cu vedere spre mare. 

Vilele au o cameră mare, un jacuzzi și alte 5 dormitoare pentru oaspeți cu baie privată. Există și o zonă de luat masa și o bucătărie privată.

Fiecare cameră are următoarele facilități: Pillow Menu, bucătărie, serviciu de majordom, serviciu de transfer aeroport, pavilion pe plajă, halat de baie și papuci, seif electronic, mașină de spălat, sistem DVD, internet WI-FI, piscină privată etc.

Unele recenzii turistice îl prezintă printre cele mai bune hoteluri de pe litoralul Mării Egee al Turciei.

Potrivit datelor de pe site-ul complexului hotelier de lux, închirierea unei astfel de locuințe costă 107.719 de lire turcești, echivalentul a peste 227.000 de lei sau în jur de 10.600 de euro.

Am încercat să luăm legătura cu purtătorul de cuvânt al PSRM care însă nu a răspuns la apelurile telefonice repetate pentru a comenta informația.

Știri.md reamintește că Igor Dodon se află printre cei 10 deputați care nu au participat ieri, 26 iulie, la ședința de constituire a Parlamentului, iar colegii de fracțiune nu au putut da un răspuns clar despre motivul absenței sale.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării