main logo
2218

Surse: Deputatul Ștefan Gațcan se află pe teritoriul R. Moldova

Deputatul demisionar Ștefan Gațcan se află deja în Republica Moldova. Informația a fost oferită de către sursele tv8. Potrivit acestora, parlamentarul ar fi plecat din Iași, România, azi, 7 iulie, în jurul orelor 15:00 – 16:00.

Surse: Deputatul Ștefan Gațcan se află pe teritoriul R. Moldova

Imaginile în care se poate vedea mașina ce ar aparține familiei deputatului ar fi fost făcute în parcarea mall-ului „Palas Iaşi”, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Potrivit acelorași surse, alesul poporului împreună cu familia ar fi fost cazați în hotelul „International” din Iași.

Contactați de redacție, reprezentanții Poliției de Frontieră au spus că nu dețin deocamdată astfel de informații.

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan s-a aflat la Iași și a negat faptul că ar fi fost sechestrat pe raza județului.

Știri.md amintește că Ștefan Gațcan a apărut ieri într-un nou video prin care anunță că își retrage plângerea de la Procuratura Generală.

Scandalul legat de Ștefan Gațcan a izbucnit pe 30 iunie 2020, când deputatul a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la Pro Moldova.

A doua zi se pare că deputatul s-a răzgândit și a anunțat că rămâne în PSRM, dar renunță la mandatul de deputat. În ambele cazuri deputatul nu a ieșit la presă, iar anunțurile au fost plasate pe Facebook.

De asemenea, Vladimir Cebotari susține că ex-deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost dus pe câmpuri și impus să semneze o declarație precum că este bine.

Gațcan a devenit deputat din partea PSRM, la mijlocul lunii martie, când a câștigat alegerile parlamentare noi pe circumscripția Hâncești.

La final, Ștefan Gațcan apare într-un video plasat pe pagina sa de Facebook, în care spune că este bine, doar că va lipsi un timp.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării