main logo
2027

Sunt plătiți sau nu protestatarii? Șor: Confirm că fac acest lucru

Ilan Șor a confirmat că plătește protestatarii din fața Președinției și Parlamentului, însă ”salariile” sunt oferite sub formă de mâncare și transport gratuit.

Sunt plătiți sau nu protestatarii? Șor: Confirm că fac acest lucruColaj: știri.md

Cu toate acestea, liderul Partidului „Șor” a dezmințit faptul că oamenii sunt plătiți ca să vină la protestele organizate, transmite Știri.md.

„Procuratura capturată a lansat alte falsuri împotriva mea, a Partidului „Șor” și a oamenilor nevoiți să iasă în stradă să protesteze, din cauza sărăciei provocate de actualul regim. Pe un ton grav, ei povestesc despre niște oarecare scheme, prin care oamenii sunt plătiți ca să vină la proteste. 

Hei, netoților, nu există nicio schemă! Acum câteva zile, eu am fost cel care a spus clar că din cauza că ați condamnat poporul la sărăcie, pentru că intenționat ați făcut în așa fel încât oamenii să nu poată veni la protestele față de voi, pe care i-ați adus la sapă de lemn, le voi da bani ca să-și poată achita transportul până la Chișinău și să-și cumpere de mâncare. 

Confirm că fac acest lucru, deoarece voi, ticăloșilor, v-ați bătut într-atât joc de oameni încât ei nu-și pot apăra de unii singuri drepturile. Așadar, scuip pe Procuratura voastră, care este un fake, ieftină, ilegală și capturată. Când vom veni la guvernare, vom lămuri cine, unde și de ce a furat”, a declarat Ilan Șor.

Reamintim că în presă se vehicula că protestatarii lui Șor primesc între 400 de lei moldoveneşti şi 100 de dolari. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării