main logo
2075

Sturza l-a comparat pe Dodon cu Kim Jong-Un: Un dictator

Fostul ministru al Apărării, Eugen Sturza, l-a comparat pe Igor Dodon cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un.

Sturza l-a comparat pe Dodon cu Kim Jong-Un: Un dictator

Într-o postare pe o rețea de socializare, Stursa a declarat că Dodon ar fi un dictator care „privește oamenii, crezând că e pe tron și rege”, transmite Știri.md.

Iată așa și trăim, când tehnocrații fac notițe din indicațiile unui politician.
Ce face omul atribuțiile căruia sunt limitate la oferirea de medalii, în fruntea Guvernului? La noi cumva s-a renunțat la principiul separării puterii în stat peste noapte sau urmează asta? Indiferent de culoare politică și sprijin popular, poporul nostru nu va accepta să fie condus de un dictator, mai ales unul ca Dodon.

Tare îmi amintește de un lider tânăr și ambițios (vezi poza).
Am impresia că cineva a fost tare mult pedepsit și bătut în copilărie, pentru că altfel nu pot explica dizgrația și disprețul cu care privește oamenii, crezând că e pe tron și rege (vezi poza).

Dacă tot le place să ne povestească că: “respectă Constituția și legile țării”, vreau să-i reamintesc atribuțiile președintelui Republicii Moldova, iar dacă are ambiții dictatoriale, nu are decât să meargă în mijlocul Siberiei, să-și întemeieze o comunitate auto-sustenabilă și să joace acolo în Urzeala Tronurilor.

Republica Moldova nu e jucăria lui Dodon, iar dacă a uitat, poporul e aici să-i reamintească oricând”, a comentat Eugen Sturza.

Image may contain: 5 people, people sitting

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării