main logo
1464

Sturza: Flăcăul se pregătește de război. Nu e glumă

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, a comentat întrevederile pe ultima sută de metri a liderilor politici cu oficialii veniți la Chișinău din partea Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii și Federației Ruse.

Sturza: Flăcăul se pregătește de război. Nu e glumă

„Rușii vor guvern antioligarhic care să organizeze alegeri anticipate corecte, conform standardelor europene și recomăndărilor Comisiei de la Veneția. Săi credem sau “dostal i ih pareni” ?! Europenii și americanii cică li-i tot una, dar tot nu-l vor pe “pareni”. Sau săturat și ei...de geopoliticii de pe Bâc. Românii? Prin vocea “trepădușilor “ plătiți de “pareni”, stăm pe poziții ! Afară cu imbecilii de americani, europeni și rușii lăturaș. În treacăt un mic șantaj , nu uitați, suntem cu ochii pe voi. Dar, Atenție , nu este o poziție oficială ! “Oficialii” români merg de data aceasta pe mâna americanilor . Dodon , face pe el ...”capșune” Numai “pareni” nu doarme, are grija, se pregătește de război ( nu este o gluma!) Își mobilizează boevicii”, a comentat ironic Ion Sturza pe pagina sa de facebook, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Reamintim că pe ultima sută de metri până la dizolvarea Parlamentului, reprezentați din SUA, Federația Rusă și UE au venit la Chișinău astăzi, 3 iunie. Este vorba de Dmitri Kozak – Rusia, Brad Freden – SUA și Johannes Hahn – UE.

De menționat că la data de 9 iunie curent este termenul limită în care Igor Dodon va dizolva Parlamentului ales la data de 24 februarie, dacă nu se va crea o majoritate legislativă.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării