main logo
5935

Sturza anunță unde e Plahotniuc în timp ce are dosare în Rusia

După ce Ministerul Afacerilor Interne al Federației Ruse a anunțat că Vlad Plahotniuc și Constantin Țuțu sunt cercetați în Rusia pentru contrabandă cu droguri, fostul premier moldovean, Ion Sturza, anunță unde s-ar afla acum fostul lider al PDM.

Sturza anunță unde e Plahotniuc în timp ce are dosare în RusiaFoto: protv.md

Potrivit lui Sturza, Vlad Plahotniuc se află în orașul Miami, transmite Știri.md.

"În timp ce rușii îi deschid pe bandă rulantă dosare penale lui Plahotniuc, unul mai bengos ca altul, americanii l-au repatriat la Miami. Cică are de mult interese de business acolo. În plus, ar fi acordat servicii (informații) importante. De acest culoar s-a folosit până la o graniță și Șor. Cert este că, așa cum mi-a spus astăzi un înalt diplomat european, una e sa vorbești despre valori și alta e să le respecți.

Domnul Plahotniuc trebuie să se roage la autoritățile moldovenești să-l ia în custodie. Nu glumesc. Alternativa va fi foarte neplăcută și dureroasă", a scris Ion Sturza pe pagina sa de Facebook.

Știri.md amintește că astăzi, Ministerul Afacerilor Interne al Federației Ruse l-a pus astăzi sub învinuire, în lipsa acestuia, pe fostul lider al Partidului Democrat Vlad Plahotniuc, dar și pe persoana sa de încredere – sportivul de performanță Constantin Țuțu, fost deputat democrat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării