main logo
2007

Stoianoglo spune dacă va veni în Parlament să ceară arestarea lui Sîrbu

Deși deputatul democrat Sergiu Sîrbu a declarat în cadrul unui intreviu pentru Moldova 1 că pe numele lui au fost deschise două dosare penale, procurorul general a confirmat existența doar unui dosar deschis pe numele deputatului.

Stoianoglo spune dacă va cere în Parlament arestarea lui SîrbuColaj: știri.md

După ce Sîrbu a spus că nu exclude faptul că acesta va fi arestat la următoarea ședință a Parlamentului, Alexandr Stoianoglo a declarat că asta nu se va întâmpla, transmite Știri.md.

Cu toate acestea, Stoianoglo a mai menționat că habar nu avea despre existența dosarului și spune că a aflat despre el câteva zile în urmă.

„În privința lui a fost pornit un dosar penal de către procurorul general interimar Robu, cu 3 luni în urmă, iar despre asta am făcut cunoștință alaltăieri. Eu nu m-am implicat în dosarele care vizează asta, ca să nu fiu învinuit că mă amestec în activitatea Procuraturii Anticorupției în perioada controlului”, a declarat procurorul.

În ceea ce privește reținerea acestuia, Stoianoglo a spus că „Reținerea prevede alte acțiuni, se efectuează numai după adresarea procurorului general în parlament și primirea acordului respectiv. Noi nu planificăm și eu vă spun cinstit, nu știu despre ce dosar este vorba”, a explicat procurorul.

Știti.md reamintește că democratul Sergiu Sîrbu susține că i-au fost deschise 2 dosare penale și că la adresa sa ar fi fost făcute presiuni, admițând inclusiv posibilitatea arestării sale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării