main logo
2910

Stoianoglo: În Parlament sunt oameni implicați în furtul miliardului

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că nu-i este frică de faptul că și-ar putea pierde funcția

Stoianoglo: În Parlament sunt oameni implicați în furtul miliarduluiFoto: știri.md

Astfel a comentat șeful PG informațiile apărute în spațiul public precum că se discută printre politicieni demiterea sa, transmite Știri.md cu referire la telegraph.md. 

”În spatele acestei agitații privind demiterea mea stau bandiții care s-au activizat după ce a evoluat ancheta pe dosare de rezonanță în privința furtului miliardului”, a spus Alexandr Stoianoglo la RTR Moldova.

Stoianoglo este sigur că ce-i care vor demisia lui, sunt anume oamenii care apără interesele lui Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor.

„În Parlament sunt oameni implicați în procesul furtului miliardului, care apără interesele corporațiilor din sfera de influență a lui Șor și Plahotniuc, acești oameni vor face tot posibilul ca să mă discrediteze și ca să mă îndepărteze de la conducerea Procuraturii”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Potrivit legii, procurorul general poate fi demis prin decret prezidențial la propunerea Consiliului Superior al Procurorilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării