21 noi, 2020 15:20
1 310
1

Ștefan Gațcan, surprins cu pază în Parlament. Reacția SPPS

21 noi, 2020 15:20
1 310
1

Deputatul Ștefan Gațcan, cel care, în luna iulie, a încercat să plece de la PSRM și să adere la Pro Moldova, în continuare beneficiază în continuare de pază.

Ștefan Gațcan, surprins cu pază în Parlament. Reacția SPPS

Echipa TV8 l-a surprins, astăzi, pe holurile Parlamentului. Înainte de a ieși din clădirea Legislativului, deputatul a întrebat mai întâi, dacă afară sunt sau nu reprezentanții presei, transmite Știri.md.

El a fost scurt în declarații, în special, atunci când a fost întrebat despre situația din vară și despre zvonurile care s-au vehiculat că el ar fi fost sechestrat, după ce a încercat să plece de la socialiști. În tot acest timp, cât încercam să-i adresăm întrebări, agentul de paza a avut grijă să meargă după el.

„Eu nu sunt membru al PSRM, fac parte din majoritate. Nu trebuie să rămână nimeni. Nu este niciun motiv”, a spus deputatul. Întrebat de ce atunci evită să apară în spațiul public: „La vremea potrivită, vom apărea și în spațiul public”.

Articolul prevede că președintele dispune acordarea protecției și altor demnitari, dacă se constată o stare de pericol la adresa demnitarului protejat. Informațiile privind starea de pericol se prezintă de către instituțiile de forță ale statului. Protecția va fi acordată până nu vor dispărea motivele în baza cărora a fost instituită”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Serviciului Protecție și Pază de Stat, Maia Angheni.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter