main logo
822

Starîș, despre Spînu și Gazprom: Bătălia păianjenilor în borcan continuă

Într-un interviu acordat presei, ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a reiterat intenția autorităților moldovenești de a da în judecată Gazprom. S-a raportat că holdingul rus ar încălca termenii contractului. Situația a fost comentată de Constantin Starîș, deputat BCS și secretar al PCRM.

Starîș, despre Spînu și Gazprom: Bătălia păianjenilor în borcan continuăColaj: știri.md

"Spînu trece printr-o perioadă dificilă în acest moment. El este biciuit de colegii de partid și de Guvern. În ciuda întregii sale averi și a presupuselor mizerii despre membrii PAS, el trebuie să se apere cumva", a subliniat Starîș, transmite Știri.md cu referire la enews.md.

Deputatul a amintit că, până în prezent, el dă vina pentru probleme pe Gazprom, care, de altfel, a mers pe mâna lui, încheind un contract în condițiile sale.

"Mie mi se pare că, prin acest gest, Spînu își invită cei rău-intenționați să fumeze pipa păcii. Și, în același timp, lăsându-le să înțeleagă că retorica sa s-ar putea schimba și că ar putea trece de la acuzațiile la adresa Gazprom la o descriere fascinantă a schemelor de finanțare ale partidului de guvernământ. Așa că bătălia păianjenilor în borcan continuă", a adăugat Starîș.

Știri.md amintește că Andrei Spînu a reiterat intenția autorităților moldovenești de a da în judecată Gazprom.

Inițiativa a împărțit deputații în două tabere.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării