main logo
927

Stamate explică de ce a acceptat să candideze la alegerile din Hâncești

Olesea Stamate, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru circumscripția 38, și-a început campania electorală.

Stamate explică de ce a acceptat să candideze la alegerile din Hâncești

Alături de Maia Sandu și mai mulți deputați, Stamate a mers prin Hâncești și a discutat cu oamenii de acolo, transmite Știri.md.

„Eu am acceptat propunerea de a candida dintr-un motiv simplu – sunt mamă a trei copii și vreau să-i văd având succes și realizându-și potențialul aici în Moldova. 

Vreau să-i pot ajuta să-și crească nepoții aici în Moldova. Vreau să știu că nimeni nu le va prelua afacerile, nu îi va hrăni cu produse infectate și nu le va organiza dosare penale pe nedrept.

Oamenii din Hâncești au aceleași probleme ca oamenii din restul Moldovei. Oamenii din Hâncești nu au locuri de muncă bine plătite și au pensii mici, în timp ce din Banca Națională s-a furat un miliard de dolari și nimeni nu a fost pedepsit. Oamenii din Hâncești merg pe drumuri rele și au acces la apă de proastă calitate, în timp ce din bugetul public în continuare se împart sute de milioane de lei companiilor lui Plahotniuc. 

Oamenii din Hâncești care respectă legile și achită impozitele sunt alungați din țară de inspecții nedrepte și amenințări, în timp ce judecătorii și procurorii corupți, care au lucrat toată viața la stat, au case de milioane scrise pe părinți sau colegi de clasă.

Dacă e să găsim un singur cuvânt pentru problemele țării, acest cuvânt pentru mine ar fi nedreptatea. Nu avem în Moldova dreptate”, a declarat Stamate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării