main logo
1937

Stamate, despre zvonuri lansate de Dendiu: Un fals în spațiul media

După ce în presă au apărut mai multe speculații făcute de jurnalistul român Doru Dendiu, precum că Olesea Stamate este fiica fostului comisar de poliție al municipiului Chișinău, Vladimir Covali, torționar din 7 aprilie 2009, iar soțul ei e implicat într-un dosar pentru trafic de influență și corupție, ministrul Justiție a venit cu o reacție.

Stamate, despre zvonuri lansate de Dendiu: Un fals în spațiul media

Potrivit Olesei Stamate zvonurile lansate în spațiul public sunt false și îi îndeamnă pe viitor pe jurnaliști să verifice informația din cel puțin două surse. 

Reacția ministrului Justiției, Olesea Stamate, pentru Știri.md

"Regret că unii jurnaliști încalcă una din regulile acestei meserii, de a verifica informația din cel puțin două surse. Menționează că nu sunt de găsit, deși nici nu au încercat, nici la mobilul meu, nici la Serviciul de presă al ministerului. 

Este un fals lansat în spațiul media, la fel ca și alte falsuri legate de mine și familia mea, lucru pe care-l regret. Ne dorim o țară normală, inclusiv pentru presă, care să prezinte informații corecte, nu fake news-uri. 

Tatăl meu nu mai lucrează în poliție din 2002, mai mult decât atât, a apărat în instanță unul dintre tinerii care a participat activ la evenimentele din 2009".

Referitor la acuzațiile aduse în adresa soțului ei, Stamate a spus: “Pot să vă spun sigur. Soțul meu nu e vizat acum în niciun dosar penal”.

Știri.md amintește că jurnalistului român Doru Dendiu a scris pe pagina sa de Facebook că Olesea Stamate este fiica fostului comisar de poliție al municipiului Chișinău, Vladimir Covali, torționar din 7 aprilie 2009, iar soțul e implicat într-un dosar pentru trafic de influență și corupție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării