main logo
2005

Stamate, despre votarea avizului negativ: Speram că e o greșeală

Președinta Comisiei juridice numiri și imunități, Olesea Stamate, a comentat eroarea comisă în plenul Parlamentului privind salariile judecătorilor.

Stamate, despre votarea avizului negativ: Speram că e o greșealăFoto: știri.md

Aceasta a confirmat că a văzut avizul negativ al Guvernului, dar totuși l-a citit și l-a propus votării de către deputați, sperând că e o eroare, transmite Știri.md.

”E eu am citit amendamentele. Amendamente au fost două din partea mea, pe unul dintre ele a fost aviz pozitiv și pe ultimul a fost negativ.

Cumva am vrut să abordăm acest subiect împreună cu deputații și să discutăm cu Guvernul ca să vedem dacă nu a fost admisă vreo eroare și în cazul în care era o eroare, Guvernul putea să-și revizuiască avizul”, a declarat Stamate.

Întrebată dacă aceasta conștientiza faptul că încalcă legea atunci când citea amendamentul, Stamate a spus că nu vede o problemă și că doar a dat citire amendamentului.

Cu toate că avizul era negativ, Stamate l-a înaintat votării. ”Da unde-i încălcarea? Legea ar fi putut declarată neconstituțională, da nu e o încălcare”.

”Ați văzut că e aviz negativ, dar ați sperat că Guvernul Gavrilița a comis o eroare?”, a întrebat Gheorghe Gonța. Stamate la întrebare a răspuns ”Cam așa”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării