main logo
4183

Stamate, despre Porsche-ul pe care l-a cumpărat cu un milion de lei

Ministra Justiției, Olesea Stamate, a explicat astăzi din ce bani și-a cumpărat mașina de marca „Porsche” pe care a trecut-o în declarația de avere depusă la Autoritatea Națională de Integritate și pentru care a plătit mai mult de un milion de lei.

Stamate, despre Porsche-ul pe care l-a cumpărat cu un milion de leiFoto: Știri.md

Stamate susține că mașina costă mai puțin decât veniturile familiei înregistrate în 2018 și spune că a prezentat la salonul auto de unde a cumpărat-o documente confirmative care atestă veniturile, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Când procuri o mașină nouă de la 10 mii de euro în sus nu poți să o faci, dacă nu aduci dovada venitului. Și la salonul auto când am procurat mașina mi s-a cerut să aducem dovada venitului. 

În caz contrar noi nu puteam să procurăm această mașină. Noi am avut o mașină care ne-a slujit 14 ani de zile. Era depășită și de vreme și de starea tehnică și am cumpărat această mașină de familie care sper că ne va servi alți 14 ani cel puțin”, a spus Stamate.

Ministra Justiției chiar a făcut un apel către Autoritatea Națională de Integritate, cerându-i să-i verifice declarația de avere și interese și să o sesizeze în cazul în care vor fi identificate inexactități.

Vezi și:

Noua ministră a Justiției, la volanul unui Porsche de un milion de lei

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării