main logo
1264

Stamate: Am mai greșit, nu am reușit să facem tot ce ne-am propus

Fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate, a postat un mesaj prin care a mulțumit echipei guvernamentale și a ministerului.

Stamate: Am mai greșit, nu am reușit să facem tot ce ne-am propus

Ex-ministrul a regretat că nu a reușit să implementeze tot ce și-a propus, dar speră să revină în forță „într-un viitor mai apropiat”, transmite Știri.md.

„Au fost 5 luni super intense. Este greu de descris în cuvinte cât de intense au fost. La fel au fost foarte interesante și cu multe provocări. Am mai greșit, nu am reușit să facem tot ce ne-am propus, pe alocuri, însă am și realizat multe lucruri frumoase.

Nu am fi făcut nimic fără echipe excelente. Am avut onoarea și marea plăcere să lucrez cu voi, echipa guvernamentală și echipa Ministerului Justiției. Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o din prima zi, pentru împărtășirea experienței și dăruirea cu care vă îndepliniți sarcinile în fiecare zi!

Sper că drumurile noastre se vor reîntâlni, într-un viitor mai apropiat decât am putea crede”, a menționat Olesea Stamate. 

Menționăm că Guvernul Sandu s-a întrunit ieri în ultima ședință, zi în care Parlamentul a votat pentru instalarea Executivului condus de Ion Chicu.

Image may contain: 13 people, people smiling, indoor

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării