main logo
2479

Șor, un nou mesaj pe Facebook: Sunt unicul politician care nu a mințit lumea

Ilan Șor a anunțat pe o rețea de socializare că dă astăzi startul campaniei electorale pentru candidații Partidului Politic Șor.

Șor, un nou mesaj pe Facebook: Sunt unicul care nu a mințit lumeaFoto: captură video

În mesajul său, Ilan Șor a declarat că este unicul politician din Moldova care nu a mințit oamenii.

"În pofida presiunii enorme asupra deputaților noștri, asupra arestărilor, noi am înregistrat 486 de candidați la funcția de primar și 5.193 de candidați la funcția de consilier. Dragi prieteni, eu sunt primul politician care în 28 de ani de independență nu a mințit niciodată oamenii. La Orhei mi-am îndeplinit fiecare promisiune, de aceea astăzi la Orhei se construiesc drumuri, există lumină, se construiesc parcuri noi. Orhei este cel mai bun oraș din țară. Așa va fi în fiecare localitate în care va câștiga candidatul Partidului Șor. Îmi dau cuvântul de bărbat. Vom câștiga! Pentru Moldova!", a declarat Ilan Șor.

Știri.md amintește că Ilan Șor a fost anunțat în căutare internațională prin canalele Interpol pentru arest și extrădare. Potrivit unor surse, acesta s-ar afla pe teritoriul statului Israel. 

Pe 25 iulie, judecătorii Curții de Apel Cahul au acceptat solicitarea procurorului, au emis un mandat de arest pe numele lui Ilan Șor și au dispus anunțarea acestuia în căutare. Ulterior, Curtea Supremă de Justiție a respins cererea avocaților lui Ilan Șor, care au contestat decizia Curții de Apel Cahul.

Pe 15 august, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament ridicarea imunității lui Ilan Șor. Hotărârea a fost votată unanim de deputații prezenți în sală. 

Ilan Șor urmează a fi arestat imediat ce va fi identificat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării