main logo
942

Șor: Sunt amenințat de guvernarea Dodon-Sandu

Ilan Șor a făcut primele declarații după decizia Curții de Apel Cahul, privind mandatul de arestare emis pe numele acestuia.

Șor: Sunt amenințat de guvernarea Dodon-Sandu

Liderul Partidului Șor a declarat că a primit amenințări chiar din primele zile după ce noua guvernare a venit la putere, transmite Știri.md.

„Din prima zi a venirii așa-zisei noi guvernări, eu am început să primesc amenințări. Sunt amenințat de guvernarea Dodon-Sandu. Maiei Sandu nu îi este convenabil să vorbesc tot ce știu, pentru că vrea să-l acopere pe fostul său șef, Filat. Menirea sa este să ascundă ce se petrecea în PLDM și multe altele. Ea știe că eu cunosc foarte multe.

De ce mă amenință Dodon și oamenii săi? Voi toți ați văzut în raportul Kroll numele președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Dodon nu vrea să-mi dea posibilitatea să vorbesc pentru că eu cunosc mult mai multe. Eu încă multe nu am spus despre așa-zisul președinte. Dar neapărat voi spune. Această hurtă nu vrea să-mi dea posibilitatea să vorbesc”, a declarat Șor.

Pe lângă asta, Șor a declarat că ședința de judecată trebuia să aibă loc pe data de 19 iulie, dar cu câteva zile înainte de ședință, avocatul acestuia a fost anunțat că totul se amână din motiv că unul dintre judecători este bolnav.

„Ședința a fost anunțată pentru data de 25 iulie, dar avocatul meu i-a anunțat din start că nu va putea fi prezent și a rugat ca ședința să aibă loc cu două zile mai devreme sau mai târziu”, a declarat Șor într-un video postat pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării