main logo
1246

Șor, replică Maiei Sandu: În spatele meu nu stă nici Kremlinul, nici FSB

Liderul partidului politic „Șor”, Ilan Șor, a venit cu o reacție, după ce președintele R. Moldova, a declarat, de la tribuna Parlamentului, că „gruparea Șor are o misiune clară de la Kremlin și FSB - să aducă războiul în Moldova”.

Șor, replică Maiei Sandu: În spatele meu nu stă nici Kremlinul, nici FSBFoto: Colaj Știri.md

„Scopul lor este să organizeze destabilizări și să dea jos prin violențe guvernarea aleasă în mod democratic”, a spus șefa statului, transmite Știri.md.

„A veni astăzi în Parlamentul gol și a mă acuza că, împreună cu echipa mea, destabilizez astăzi situația din țară, este de-a dreptul hilar. A mă acuza de legături cu Rusia, deși mă aflu în Israel, este prostesc. În definitiv, știm că tu îi ai de proști pe oameni și consideră că ei te ascultă și, cel mai important, că te cred. Nu, Maia, oamenii nu te mai cred. E timpul să înțelegi că e timpul să pleci. În spatele meu nu stă nici Kremlinul, nici FSB și nici altcineva. În spatele meu o să găsești doar poporul Republicii Moldova, pe ale cărui interese le voi apăra până la capăt”, a reacționat Ilan Șor.

Acesta a mai acuzat-o pe șefa statului că „execută ordinele stăpânilor săi din Occident și că o face pentru că are planuri de a emigra”.

Citește și: Maia Sandu: Partidul Șor a primit o sarcină clară de la Kremlin - să răstoarne puterea

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării