main logo
594

Șor, replică lui Sturza: Evitați să vă băgați nasul în problemele R.M.

Ilan Șor, oferă replică policianului, Ion Sturza, după ce acesta i-a luat apărarea liderei PAS, Maia Sandu în privința mesajului dur trimis de primarul Orheiului, după ce aceasta a depus la Judecătoria Orhei o contestație în care cere anularea alegerilor din localitatea Jora Mijloc.

Șor, replică lui Sturza: Evitați să vă băgați nasul în problemele R.M.

Fostul prim-minsitru al Republicii Moldova, l-a numit pe Șor „hoț de miliarde, bănci, sindicate, palate, aeroporturi”, iar în replică a primit învinuiri în cazul fraudei internaționale offshore, sub denumirea „Panama Papers”, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Este teribil atunci când orbii sunt conduși de oameni nebuni. Citind discursul dvs. înflăcărat, într-un anumit moment, m-am simțit orb.

Nerespectabile domn Sturza!

În opinia mea, faptul că un discurs cu asemenea replici vine de la o persoană care locuiește într-un alt stat și plătește impozite unui alt stat este dovadă cel puțin de ipocrizie. V-aș sugera să vorbiți despre România, și să evitați pe cât posibil să vă băgați nasul în problemele statului nostru.

Aici ați arătat deja tot de ce sunteți în stare. Răspundeți-vă singur la următoarea întrebare: oare are dreptul la vot persoana care a adus cetățenii propriei țări la limita sărăciei, care a plătit pensii cu “galoși”, iar salariile – cu cizme de cauciuc, care a vândut pentru “copeici” proprietatea statului și a falimentat întreprinderea care i-a fost încredințată? Cred că răspunsul este evident.

Ion! Cine ar spune! Nu voi accepta nici o acuzație din partea unei persoane al cărui nume figurează în scandalul fraudei internaționale offshore, cunoscut în întreaga lume sub denumirea "Panama Papers". Așa că, înainte de a spune ceva despre o altă persoană, uită-te mai întâi la tine sub nas.

Tu, nerespectabile Ion, nu ai nici cel mai mic drept moral de a insulta locuitorii unuia dintre satele din raionul Orhei. Cu toate acestea, la ce altceva să te aștepți de la un cretin narcisist, care a batjocorit cetățenii întregii țări? Nu îți pasă de această țară și de oameni așa cum nu ți-a păsat nici atunci. Dar mie îmi pasă de ei! Locuiesc în această țară, alături de acești oameni, încerc să îi ajut. Și cu siguranță nu îți voi permite să îi insulți. Închide-ți gura cea murdară! Iar eu voi construi pentru acești oameni frumoși, adevărați, care trăiesc în comuna Jora de Mijloc, satul viselor lor.

Ion! O numești pe Maia Sandu "un simbol al rezistenței". Dar nu îmi prea aduc aminte ca ea să fi opus rezistență atunci când a aderat la partidul corupt al lui Filat, care era în coaliția de guvernământ, pe care o criticați cu atâta înverșunare. Pentru sute de mii de moldoveni, ea a devenit un simbol al distrugerii sistemului educațional, al agresării copiilor la examene. Dacă ea și este un simbol al ceva mai mult, atunci este un simbol doar pentru niște piloți doborâți, asemeni ție.

S-a găsit cine să vorbească! Nu voi accepta acuzații de la o persoană al cărei nume apare în dosarul fraudei internaționale, cunoscută în întreaga lume sub denumirea de Panama Papers”, a menționat Ilan Șor într-o postare pe Facebook.

UNIMEDIA amintește că  Partidul Șor a oferit o reacție dură după ce liderul PAS, Maia Sandu a depus la Judecătoria Orhei o contestație în care cere anularea alegerilor din localitatea Jora Mijloc.

Primarul de Orhei a găsit și calificative pentru liderul PAS, precum „scumpa, nerecunoscătoarea și lipsita de scrupule Maia”. Mai mult, primarul de Orhei a încercat să explice ce îi diferențiază pe cei doi. „Îi hrănești pe oameni cu așteptările manei europene din cer, iar eu îi hrănesc cu pâine.

„Înțeleg că nu ești obișnuită să lucrezi și să câștigi banii cu forțele proprii. Îți este caracteristic să cheltuiești bani străini, fără pic de rușine sau recunoștință”, a spus Ilan Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării