main logo
481

Șor: Primăria e o companie care prestează servicii oamenilor

„Primăria, pentru mine, este o companie de prestări servicii, care trebuie să slujească oamenilor”. Șeful administrației municipiului Orhei, Ilan Șor, a făcut această declarație la emisiunea „Ora Primarului” de la postul de televiziune Orhei TV.

Șor: Primăria e o companie care prestează servicii oamenilor

Potrivit lui Ilan Șor, anume după acest principiu trebuie să lucreze orice structură de stat, inclusiv Guvernul, și anume că scopul lor principal este să ofere servicii calitative oamenilor, potrivit curentul.md.

„Activitatea de primar este foarte similară celei din domeniul afacerilor, cu care eu m-am ocupat toată viața. Eu sunt manager și la fel ca în afaceri, scopul meu este să majorez veniturile, să reduc cheltuielile inutile și să asigur o calitate mai bună a vieții oamenilor”, a menționat Ilan Șor, fiind întrebat cum a reușit în doi-trei ani să transforme municipiul Orhei în cel mai dezvoltat oraș din țară.

El a menționat că împreună cu echipa sa de la Orhei lucrează pentru a obține rezultate bune. 

„Eu nu am astăzi un alt scop mai primordial decât să îndeplinesc angajamentele pe care mi le-am asumat în fața orășenilor în campania electorală. Scopul nostru este să creștem calitatea vieții oamenilor așa încât să-și dorească să rămână la ei acasă, iar cei care au plecat, să vrea să revină. Iată secretul succesului nostru”, a declarat Ilan Șor.

Totodată, fiind solicitat să spună care este proiectul său cel mai de succes la Orhei, el a menționat că toate sunt importante. 

„Am reușit nu doar să construim drumuri bune, dar și să avem o companie care să construiască aceste drumuri, ceea ce este de câteva ori mai complicat. Noi avem uzina noastră proprie de asfalt, tehnică specială, personal calificat. Este foarte important, deoarece din acest punct de vedere Orheiul nu este dependent de nimeni”, a declarat Ilan Șor.

Alte importante realizări menționate de primarul de Orhei sunt iluminarea stradală 100 % a orașului și implementarea mai multor proiecte sociale.

În același timp, Ilan Șor a menționat în mod special renumitul centru de odihnă „OrheiLand”, construit de la zero într-o zonă puțin-dezvoltată până atunci din municipiul Orhei. 

Într-un timp foarte scurt, OrheiLand a devenit principalul centru turistic intern, fiind vizitat de peste jumătate de milion de oameni în doar câteva luni de activitate.

Totuși, Ilan Șor a menționat că luate împreună, toate proiectele realizate la Orhei în ultimii trei ani formează un tot întreg din care se observă dinamica dezvoltării localității.

Ilan Șor deține funcția de primar de Orhei din vara anului 2015. În această perioadă de timp el a fost declarat lider incontestabil în domeniul proiectelor de infrastructură, sociale și culturale. 

Partidul Politic „Șor”, condus de primarul de Orhei, a luat ca model de dezvoltare acest municipiu pentru toată Republica Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării