main logo
601

Șor: Partidul își asumă responsabilitatea pentru dezvoltarea Orheiului

Ilan Șor a degrevat din funcția de primar, pe durata campaniei electorale, dar a dat asigurări, într-o conferință de presă că va urmări din exterior cum este administrat orașul.

Șor: Partidul își asumă responsabilitatea pentru dezvoltarea Orheiului

El a accentuat că poartă responsabilitate politică pentru tot ce se va întâmpla la Orhei, transmite Știri.md.

Ilan Șor a precizat că obligațiunile de primar vor fi îndeplinite de adjuncta sa, care cunoaște îndeaproape problemele orașului și cum să le rezolve. 

„Am îndeplinit prevederile legale și am degrevat din funcție pe perioada campaniei electorale. Obligațiunile de primar le-am desemnat adjunctului meu, un bun profesionist, care cunoaște toate problemele orașului nostru, dar, cel mai important, știe cum să le rezolve - Diana Memeț”, a anunțat Ilan Șor.

El s-a declarat convins că echipa sa va administra calitativ municipiul Orhei. „Sunt sigur că echipa creată se va descurca de minune cu administrarea orașului meu iubit. Cu inima și sufletul rămân la Orhei, voi fi în oraș, voi cunoaște tot ce se întâmplă, voi controla procesele din exterior”, a spus Șor.

În același timp, Ilan Șor a accentuat că Partidul Politic Șor își asumă responsabilitatea politică pentru buna administrare a municipiului Orhei și a comunei Jora de Mijloc, condusă de vicepreședintele formațiunii Marina Tauber, care, de asemenea, a degrevat, candidând la alegerile parlamentare. 

„Cu inima și sufletul vom fi acolo și vom fi responsabili de procesele care se vor desfășura în localitățile noastre”, a punctat Ilan Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării