main logo
537

Șor: Noul Guvern nu a făcut nimic în 100 de zile de guvernare

Liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor, consideră că în primele 100 de zile de guvernare, autoritățile nu au făcut nimic bun pentru cetățenii care au o situație materială mai dificilă.

Șor: Noul Guvern nu a făcut nimic în 100 de zile de guvernareFoto: telegraph.md

Într-un mesaj adresat atât politicienilor, cât și cetățenilor, Șor a declarat că 100 de zile este un timp suficient pentru a realiza ceva pentru oameni, transmite Știri.md

Cu toate acestea, Șor a ținut să amintească ce a realizat el în primele 100 de zile ale mandatului de primar al municipiului Orhei.

„Este un termen suficient pentru cei care vor și pot să facă ceva. Spre exemplu eu în 100 de zile am început construcția masivă a drumurilor în locurile în care niciodată nu au fost, am iluminat orașul, am reușit să scot orașul din murdărie, să construiesc primul parc, să deschid magazine sociale, wi-fi gratuit”, a enumerat Ilan Șor.

„Ce a făcut noua guvernare? Nimic. Ba nu, cer scuze, a făcut ceva – a majorat tariful la energia electrică ceea ce va duce la creșterea inevitabilă a prețurilor”, a mai adăugat Șor.

De asemenea, el critică actualele autorități că au umblat doar cu mâna întinsă în toată lumea și au demonstrat că nu iau decizii de sine stătător, dar așa cum li se comandă la Washington, Moscova, Bruxelles sau București.  

„Acesta este adevăratul rezultat al primelor 100 de zile de guvernare ale noii puteri: nu au făcut nimic pentru oameni care au început să trăiască și mai prost. Sunt sigur că oamenii văd asta și sunt convins că în curând situația se va schimba”, a concluzionat Ilan Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării