main logo
1012

Șor le răspunde lui Carp și Năstase: Sunt ridicoli. Mizerie electorală

Președintele Partidului „ȘOR” afirmă că acuzațiile deputatului Lilian Carp, lansate azi în adresa sa sunt o nouă mizerie electorală.

Șor le răspunde lui Carp și Năstase: Sunt ridicoli. Mizerie electorală

Asta după ce acesta a prezentat concluzia comisiei parlamentare de anchetă privind înstrăinarea bunurilor aflate în proprietatea Sindicatelor. El l-a acuzat pe Ilan Șor că ar fi părtaș la un pretins furt, deși a recunoscut lipsa de dovezi în acest sens.

„Pe mine mă miră faptul că, în fiecare zi, cineva încearcă să mă murdărească în fel și chip. Pentru că sunt un politician incomod. Spre deosebire de ei, eu nu vorbesc, dar fac. 

Eu îmi îndeplinesc angajamentele asumate în fața oamenilor și am demonstrat asta nu o singură dată”, a declarat Ilan Șor într-un live pe Facebook.

El a explicat că, într-adevăr, a cumpărat, împreună cu partenerii săi, în 2018, Hotelul „Cosmos” de la Confederația Națională a Sindicatelor, contra sumei de 5,2 milioane de dolari. 

Asta în timp ce Hotelul „Național”, amplasat mai în centru și pe un teren mai mare, a fost vândut de stat cu prețul de 2 milioane de euro.

De asemenea, Ilan Șor a recunoscut că, în 2008, criza a dat peste cap planurile de reorganizare a hotelului „Cosmos”, astfel că peste câțiva ani acesta a fost vândut cu 3,5 milioane de dolari.

„Am avut de pierdut în urma acestei afaceri. Se mai întâmplă în business. Dar este ridicol să vorbim despre faptul că noi am furat sau mințit pe cineva”, a remarcat liderul Partidului „ȘOR”

El a mai menționat că acea comisie de anchetă a fost creată cu un an și jumătate în urmă, iar concluziile ei au fost făcute publice abia acum, în campania preelectorală.

„Atunci când spuneți ceva despre cineva, nu uitați să vorbiți și despre voi. Tovarășul Vasile Năstase (n.r. - membru al comisiei de anchetă) n-ar vrea să spună cum și cu cât a privatizat clădirea din centrul Chișinăului, în care își are sediul partidul său?” s-a întrebat Șor.

Lilian Carp, care a prezentat astăzi raportul comisiei, a recunoscut, totuși, că nu a primit de la Ministerul Afacerilor Interne niciun document.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării