main logo
3764

Șor, despre sancțiunile SUA: Nu mă sperie nici pedeapsa cu moartea

Deputatul fugar Ilan Șor a venit cu o reacție, după ce a fost inclus într-o listă a persoanelor sancționate de Statele Unite ale Americii.

Șor, despre sancțiunile SUA: Nu mă sperie nici pedeapsa cu moarteaȘtiri.md

Șor este de părere că sancțiunile sunt ridicole și nu rezolvă nimic, transmite Știri.md.

„Sancțiunile SUA împotriva mea, din păcate, nu rezolvă multiplele probleme cu care se confruntă Republica Moldova, nu contribuie la scăderea tarifelor pentru energie și gaze și nici la ieftinirea alimentelor pentru cetățeni. Aceste sancțiuni reprezintă însă o mare victorie. Și asta deoarece demonstrează că Maia Sandu se teme teribil de viitoarele proteste și înțelege că i se apropie sfârșitul. Cât despre sancțiuni, sincer să fiu, sunt ridicole”, spune Șor într-un video publicat pe pagina sa de Facebook. 

Deputatul fugar s-a referit și la vizitele Maiei Sandu în SUA, afirmând că președintele a cerut sancțiuni împotriva lui, doar pentru a se putea lăuda.

„Știu foarte bine că în cadrul precedentei vizite în America, Maia Sandu s-a târât în genunchi, implorând SUA să facă măcar ceva, pentru a fi aplicate sancțiuni împotriva mea. Și asta pentru că nu are niciun rezultat pozitiv cu care să se poată lăuda în fața cetățenilor”, menționează Șor.  

Totodată, Șor l-a acuzat pe ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon, de implicare în treburile interne ale statului.

„Vă reamintesc că Dvs. nu sunteți profesor pentru cetățenii moldoveni, ci oaspete. Prin urmare, declarațiile dumneavoastră nu pot fi interpretate altfel decât amestec în treburile interne ale Republicii Moldova, ceea ce nu aveți dreptul să o faceți. De aceea, vă rugăm foarte mult să fiți un oaspete bun și să nu vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala”, a adăugat Șor. 

În încheiere, Șor a spus că nu-l sperie „nici pedeapsa cu moartea”.

Amintim că miercuri, 26 octombrie, ambasadorul SUA în R. Moldova, Kent D. Logsdon, a anunțat că Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor au fost incluși în lista de sancțiuni a Statelor Unite

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării