main logo
3084

Șor, despre ambasadorul UE: Trebuie declarat persona non-granta

Jānis Mažeiks, ambasadorul UE, ar trebui declarat persona non-granta, sugerează Ilan Șor.

Șor, despre ambasadorul UE: Trebuie declarat persona non-grantaColaj: știri.md

Cu o astfel de propunere Șor a venit după ce ambasador ar fi catalogat drept grupare criminală una dintre echipele sale politice, transmite Știri.md.

„Mă întreb ce forțe l-au obligat pe ambasadorul UE, Jānis Mažeiks, să arunce cu noroi în politicienii moldoveni. Pentru cei care nu știu, acesta a decis să se amestece în treburile interne ale țării mele și i-a numit pe cei mai altruiști și onești politicieni din echipa mea și din Partidul „Șansă” „grup infracțional organizat”.

Se pare că, în timpul Maiei Sandu, în Moldova apar niște legi noi nescrise - ambasadorii străini deja decid ce partide ar trebui să participe la alegeri, ce decizii ar trebui să ia poporul nostru și cine sunt criminali la noi.

Mažeiks și oamenii lui ar trebui să fie imediat declarați persona non-granta. Ei abuzează de statutul lor pentru a influența situația politică de la noi sub pretextul „sprijinirii democrației”, dar de fapt o încalcă fundamentele. După alegeri, va trebui să înțelegem care ambasadori sunt cu adevărat interesați de cooperarea cu poporul Moldovei și care dintre ei sabotează și umilește cetățenii noștri cu aprecierile lor nepotrivite.

Pleacă din țară, nerespectat domn Mažeiks!”, a declarat Șor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării