main logo
2176

Șor: Colegii lui Năstase vor să scape de nebunul din Guvern

„Năstase vrea din nou să fie primar al Chișinăului”, a declarat Ilan Șor pe o rețea de socializare.

Șor: Colegii lui Năstase vor să scape de nebunul din Guvern

„A eradicat criminalitatea, a asigurat ordinea publică, a obținut „depolitizarea” activității poliției (din funcția sa de lider de partid). Oamenii nu-și mai încuie casele și mașinile, se plimbă fără frică pe străzi, își lasă copiii să meargă la școală fără supraveghere”, ironizează președintele Partidului Șor, transmite Știri.md

În opinia acestuia, „Năstase este irepetabil” și nu merită nici măcar funcția pe care o îndeplinește la momentul actual.

„A obținut toate aceste rezultate ieșite din comun numindu-și câțiva cumătri în funcții importante la MAI și oferind câteva interviuri la Jurnal TV. În asta constă geniul său de administrator. Acum, poate să se apuce și de Chișinău”, comentează Șor. 

„Chiar dacă nu se pricepe, e gata să ocupe funcții de conducere în orice domeniu. Nu contează, e vorba de Parlament, Guvern sau Primărie. Despre nivelul său de gândire strategică vorbește și „planul genial” de eliminare a ambuteiajelor din Chișinău. El a propus ca ziua de muncă să înceapă cu o oră mai devreme. 

Se pare că nu a înțeles nici acum că dacă va schimba ora de lucru, pur și simplu ambuteiajele vor începe cu o oră mai devreme. Din câte cunosc, colegii lui Năstase din Blocul ACUM îl împing intenționat să participe la alegeri ca să scape, după cum o spun chiar ei, de „nebunul din Guvern”. 

Andrei, oprește-te! Este mai bine să-ți scoți din sărite cu prostiile tale colegii de partid și adepții, decât să distrugi tot orașul! Nu face asta. Ca să conduci un oraș trebuie să ai niște cunoștințe elementare. Pe care nu le ai! Și nici nu te duce capul să le înveți.

Există oameni misterioși și inventivi. Noi deja ne-am dat seama că misteriosul Năstase poate distruge orice. Inclusiv Chișinăul, dacă, ferească Sfântul, ajunge primar”, se arată în postarea făcută pe Facebook de Ilan Șor.

Știri.md reamintește că Năstase a fost întrebat de jurnaliști dacă intenționează să candideze la funcția de primar al Capitalei, dar acesta nu a spus ferm nici „da”, nici „nu”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării