main logo
10708

Șor a dezvăluit ce se afla în geanta neagră pentru Dodon

Ilan Șor a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Televiziunea Centrală ce se afla în geanta neagră pentru Igor Dodon.

Șor a dezvăluit ce se afla în geanta neagră pentru Dodon

Șor a declarat că în geantă era o sumă de bani care era trimisă de către Filat în schimbul voturilor celor 3 deputați socialiști pentru a-l vota pe Nicolae Timofti la funcția de președinte, transmite Știri.md.

„Desigur că erau bani pe care Filat i-a transmis lui Dodon pentru alegerea lui Timofti președinte. 3 milioane de dolari pentru a-l vota pe Timofti. Dar nu a fost singura geantă. Au fost mai multe”, a declarat Ilan Șor, fiind întrebat de moderatoare ce conținea geanta neagră pe care Ilan Șor a arătat-o publicului încă în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Ilan Șor a declarat că deține toate dovezile necesare, dar nu are rost să le transmită procuraturii atât timp cât este subordonată lui Igor Dodon. În acest sens el a dat ca exemplu dovezile privind banii pe care Dodon îi primea din Rusia, iar procuratura a refuzat să deschidă dosar penal.

Ilan Șor a precizat că deține foarte multe informații despre Dodon și anume acest fapt explică hărțuielile la care este supus el și membrii echipei sale.

Știri.md reamintește că deputatul Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament ridicarea imunității sale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării