main logo
1763

Socialiștii, supărați pe Sandu. Furculiță: Am invitat-o la Parlament

Deputatul socialist Corneliu Furculiță este revoltat că Maia Sandu nu a venit astăzi în Parlament să desfășoare consultările cu fracțiunile parlamentare pentru desemnarea premierului.

Socialiștii, supărați pe Sandu. Furculiță: Am invitat-o la ParlamentFoto: știri.md

Potrivit lui Furculiță, într-o republică parlamentară era normal ca președintele să vină la Parlament, nu fracțiunile parlamentare să meargă la Președinție, transmite Știri.md cu referire la ziarulnațional.md.

„Am invitat-o pe doamna președintă pentru consultări în incinta Parlamentului, lucru normal pentru o țară parlamentară, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Probabil doamna președintă consideră că trebuie să vină în Parlament doar pentru declarații, care durează mai mult de 40 de minute și sunt pe alocuri sterile”, a menționat Furculiță. 

„Regretăm că nu s-a prezentat la fracțiune să discutăm candidaturile la funcția de prim-ministru”, a conchis Corneliu Furculiță.

De menționat că președintele a invitat fracțiunile parlamentare la consultări în incinta Președinției, însă reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au ignorat invitația șefei statului, după ce Igor Dodon a declarat, ieri-seară, că Maia Sandu trebuie să vină în Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării