main logo
489

Socialiștii pretind că ar fi obținut un scor electoral mai bun decât cel numărat de CEC

Partidul Socialiștilor atenționează Comisia Electorală Centrală să publice pe site-ul său numărul exact de buletine de vot procesate, și nu procesele-verbale procesate.

PSRM pretinde că ar fi obținut un scor mai bun decât cel numărat de CEC

Socialiștii cred că în acest mod este manipulată opinia publică și susțin că partidul lor va avea un număr mai mare de voturi. Socialiștii au reamintit într-o conferință de presă ținută în această noapte că au sesizat mai multe nereguli în procesul de vot, transmite Ştiri.md cu referire la radiochisinau.md

„Ceea ce vedem acum de la Comisia Electorală Centrală este abordare manipulatorie de la CEC, pentru că anume CEC dă un rezultat al proceselor verbale procesate, nu și numărul exact de buletine procesate. La momentul de față avem puțin peste 20% din buletine procesate. Ne bucurăm că PSRM e pe primul loc și acest decalaj dintre PSRM și alte partide va fi mult mai mare, potrivit rezultatelor care vin din teren(...) Vom aștepta absolut toate rezultatele. Lucrurile se vor schimba esențial când vom avea datele finale”, a declarat secretarul pentru ideologie al Partidului Socialiștilor, Ion Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării