13 noi, 2019 12:07
6 584
0
Slusari: Zarurile au fost aruncate. Se pregătește un guvern tehnocrat
13 noi, 2019 12:07
6 584
0

Cei doi deputați ai Blocului ACUM, Igor Grosu și Alexandru Slusari, care au fost la consultări cu președintele țării, Igor Dodon, susțin că în prezent se pregătește un guvern tehnocrat.

Foto: jurnal.md

"Dodon mi-a spus clar că este pregătit un guvern tehnocrat. În aceste condiții eu nu cred că pe noi ne așteaptă alegeri anticipate", a declarat Alexandru Slusari, în cadrul unei conferințe de presă, transmite Știri.md.

"Noi o să rămânem un bloc împreună. Vom fi foarte activi pe agenda de politici și nu o să-i lăsăm să se relaxeze. Oferta noastră este foarte clară, Maia Sandu - premier, aceeași agendă, iar domnul Igor Dodon nu intervine. Noi nu vrem să fim paravan pentru daunele pe care președintele le-a cauzat", a declarat Igor Grosu.

Totodată, deputații au declarat că demisia Maiei Sandu a fost pregătită timp de o lună de Igor Dodon.

"Ei deja de o lună pregătesc acest scenariu. Eu nu cred și noi nu suntem atât de naivi ca să credem că cei 20 de deputați democrați au decis în ultimele 2 zile să voteze moțiunea de cenzură. Domnul Dodon a pregătit acest scenariu cu mult timp înainte", a mai spus Igor Grosu.

Știri.md amintește că Zinaida Greceanîi a declarat astăzi că nu o vor accepta pe Maia Sandu în fruntea Guvernului, dacă ar ajunge la un compromis cu ACUM și ar învesti un nou Cabinet de miniștri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter