main logo
717

Slusari: La partidele de centru-dreapta se constată un egoism politic

Dacă apelul Platformei DA la unitate, inclusiv pe subiectul candidatului unic pentru alegerile prezidenţiale, nu va fi auzit (de forţele proeuropene - "I."), atunci cred că perioada sacrificiului politic unilateral poate fi considerată epuizată.

Slusari: La partidele de centru-dreapta se constată un egoism politicFoto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, această opinie a fost exprimată de vicespeakerul, preşedintele fracţiunii parlamentare a Platformei DA, Alexandru Slusari, după ce partidul a refuzat să înainteze un candidat propriu în circumscripţia uninominală Hînceşti, în condiţiile în care un alt partid al blocului ACUM - PAS - şi-a desemnat candidatul, transmite Știri.md.

Slusari a menţionat pe reţelele de socializare că "la partidele de centru-dreapta se constată un egoism politic mai mare decât ratingul lor din sondajele măsluite".

"N-am primit niciun argument plauzibil de conţinut (nu de formă) de ce nu este bun candidatul Mihai Druţă (care a refuzat să candideze fără susţinerea altor partide de dreapta - "I."), care este un patriot activ fără afiliere partinică şi un reprezentant notoriu al diasporei", a spus deputatul.

El a subliniat că "în cursa electorală au intrat deja cinci 5 candidaţi din zona de centru-dreapta şi posibil că această listă se va extinde, în timp ce în tabăra antieuropeană este doar un singur candidat (din partea Partidului Socialiştilor - "I.")". În acest sens, Slusari aminteşte că alegerile se vor desfăşura doar într-un singur tur.

"Platforma DA a demonstrat timp de patru ani prin fapte reale adeziunea la ideea unităţii forţelor proeuropene şi naţionale şi mai face ultimul apel la raţiunea forţelor de centru-dreapta. Încă aveţi puţin timp pentru remedierea situaţiei şi identificarea candidatului unic măcar din cei înaintaţi (ex-ministrul Justiţiei, Olesea Stamate, din partea PAS, vicepreşedintele PUN, Vladimir Ţurcanu, reprezentantul mişcării "Unirea", Dorin Chirtoacă - "I.")", susţine Slusari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării