main logo
620

Slusari, despre raportul pe Laundromat: De 5 luni stă pe linie moartă

Fostul vicepreședinte al Parlamentului, Alexandru Slusari, spune că raportul privind Laundromatul, întocmit de Comisia de anchetă, stă de cinci luni "pe linie moartă".

Slusari, despre raportul pe Laundromat: De 5 luni stă pe linie moartăFoto: știri.md

Într-o postare pe Facebook, Alexandru Slusari s-a adresat în acest sens și deputatului PAS, Dumitru Alaiba, transmite Știri.md.

"Mă bucur că deputații din majoritate folosesc informația din draftul raportului comisiei parlamentare de anchetă pe Laundromat pentru înaintarea plângerii împotriva lui Stoianoglo. 

Însă, deja este rușinos că acest raport, întocmit foarte profesionist de colega mea Inga Grigoriu, de 5 luni stă pe linie moartă. 

Domnule Alaiba, nu există nicio scuză ca documentul respectiv să rămână fără mișcare. Cunoașteți bine că în mai-iunie prezentarea lui a fost blocată de deputații socialiști, șoriști și foști democrați. Acum ce se întâmplă? 

Nu vreau să cred că Platon și Plahotniuc continuă să tragă sforile în organul legislativ, dar dacă în timpul apropiat nu vedem progres cu activitatea comisiei parlamentare și aprobarea raportului Laundromat, altă explicație pentru mine nu ar exista", a scris Slusari.

Reamintim că anterior deputatul Dumitru Alaiba a spus că raportul Comisiei de anchetă privind fenomenul spălărilor de bani din anii de referință – 2010-2014 (Laundromat), nu va fi lăsat să se prăfuiască.

Totodată și ex-președinta „Comisiei Laundromat”, Inga Grigoriu, îndeamnă actuala componență a Legislativului să înregistreze și să examineze Raportul comisiei în Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării