main logo
1367

Slusari, despre noile restricții: Guvernarea interimară lovește în săraci

Vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, deputatul Alexandru Slusari, se arată indignat de noile restricții impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Slusari, despre noi restricții: Guvernarea interimară lovește în săraci

Acesta a declarat că decizia este una irațională, la fel ca și interzicerea activităţii domeniului HoReCa pe timp de noapte, transmite Știri.md.

''La mine azi dimineață telefonul este roșu. Care ar fi raționamentul închiderii parțiale a piețelor comerciale? Oare acolo au fost constatate cele mai mare focare de infecție? Exact cum nu este clar de ce domeniul HoReCa nu poate activa noaptea, având toate condițiile pentru păstrarea distanței sociale.

Guvernarea interimară, care nu răspunde pentru nimic, din nou lovește în cei mai săraci. În cei, care îngheață acum în piețele cu vânzări minuscule pentru a supraviețui. Iar supermarketurile, unde oamenii zilnic se înghesuie, vor avea profituri suplementare.

Cei care au decis restricționarea activității piețelor nu propun nicio compensare vânzătorilor, chiar dacă aceia sunt plătitori de contribuții de asigurări sociale.

În scurt timp fracțiunea noastră va cere audierea subiectului pe platforma parlamentară'', a declarat deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării