main logo
1409

Slusari, despre expertizele privind jaful bancar: Ridicol și penibil

Principalul impediment la examinarea cauzelor penale și descoperirea mecanismului infracțional al jafului este lipsa expertizei financiar-economice privind suma exactă a creditelor neperformante, acordate începând cu anul 2009.

Slusari, despre expertizele privind jaful bancar: Ridicol și penibilFoto: Știri.md

Despre această anunță deputatul Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

"Incredibil. Această expertiză a fost numită pe 10 iunie 2015 și durează 4 ani. Patru, oameni buniCum încă nu au pornit ei să facă cercetări științifice la toate creditele, începând cu ziua Independenței. Atunci această expertiză ar fi fost efectuată de copiii experților actuali", a scris Slusari. 

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind frauda bancară spune că a rămas perplex după ce a luat cunoștință cu răspunsul Procuraturii, semnat încă de Harunjen. 

"Ridicol și penibil. Dacă vă amintiți, sub paravanul expertizei se ascundea mult timp la Curtea de Apel Cahul Ilan Șor. A fost un element important de sabotare a procesului de investigare a devalizării sistemului bancar. Iar în acea perioada de 4 ani, tâlharii și-au șters urmele și cheltuiau într-o veselie miliardele furate de la noi", a conchis Alexandru Slusari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării