main logo
2104

Slusari, despre colegii infectați: Lucrurile se întorc ca bumerangul

Vicepreședintele Parlamentului și deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, le-a adresat un mesaj celor care au răspândit până acum falsuri despre infectările din Parlament.

Slusari, despre colegii infectați: Lucrurile se întorc ca bumerangulFoto: știri.md

Slusari este convinsă că zvonurile au fost răspândite de către oamenii „cu conexiunea directă cu Igor Dodon, care se vede un nou Plahotniuc”, transmite Știri.md.

„Nu vă chem la atitudinea omenească față de angajații fracțiunii Platforma DA și deputata Arina Spătaru, care sunt testați pozitiv cu COVID 19 (chiar dacă un caz are și alt test negativ). Sunteți bine plătiți din banii obscuri, întrucât să pierdeți orice etică față de oponenții politici ai stăpânului.

Ați terorizat moral prin diferite scurgeri de informații adevărate și neadevărate două persoane din aparatul fracțiunii, care nu sunt figuri politice. Au suferit apropiații lor. Acum încercați să faceți același lucru cu familia frumoasă a Arinei.

Nu v-ați gândit că mâine-poimâine cineva din voi sau din rudele voastre vor fi cuprinse de această pandemia, care tot mai mult se extinde și practic este scăpată de sub control de șeful vostru? În viața noastră multe lucruri se întorc ca bumerangul!”, a scris Slusari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării