main logo
660

Slusari: Candu minte când spune că nu este chemat la audieri

Președintele Comisiei parlamentare care anchetează devalorizarea sistemului bancar, Alexandru Slusari, spune că Andrian Candu minte atunci când spune că nu este chemat la audieri în comisie.

Slusari: Candu minte când spune că nu este chemat la audieriColaj: știri.md

Slusari zice că acesta a fost auzit anterior, fapt notat în documentele de la acea ședință, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

„Toată lumea știe, eu am anunțat public, dar și el a anunțat, a făcut atunci briefing. A fost chemat la audieri, prima dată nu a venit, a venit a doua oară, a venit cu o declarație, ne-a lăsat declarația, avem stenograma, avem procesul-verbal. 

Dânsul a fost audiat o oră, ne-a răspuns la întrebări, eu i-am arătat contractele pe care el le-a semnat în 2011 încă, având statut de deputat, în numele lui Plahotniuc. 

Dânsul a răspuns cum a răspuns, el poate să spună orice despre noi, dar să spui o minciună gogonată că nu a fost chemat la audieri, întrece orice măsură”, a declarat Alexandru Slusari aseară, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Polemicile dintre cei doi au pornit de la declarațiile lui Slusari de acum o săptămână, când acesta, în cadrul unui briefing de presă, a vorbit despre un contract privind vânzarea unor acțiuni, semnat de Candu în 2011, pe vremea când era deputat, în calitatea de administrator al unei firme private. 

Slusari a vorbit despre acea tranzacție în contextul subiectului legat de frauda bancară. 

Astfel, ieri, Candu a ieșit într-o conferință de presă și a spus că Slusari nu înțelege despre ce vorbește, că acționează la indicația liderului său de partid și că el ar oferi explicații la acest subiect, dar nu este chemat la audieri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării