main logo
5817

Slusari: Apostolova și Tauber încearcă să fugă din țară. Sunt poze

Deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari, susține că decizia celor din Partidul Șor, de a nu participa la ședința Parlamentului, este doar o modalitate ca Apostolova și Tauber să părăsească țara.

Slusari: Apostolova și Tauber încearcă să fugă din țară. Sunt pozeFoto: Știri.md

"Nu cred că aceasta este în semn de protest. Eu cred că Apostolova și Tauber încearcă să fugă din țară. Rog toți polițiștii să asigure reținerea acestor persoane. Eu tare mă tem că acestea vor iîncerca să fugă în Transnistria. Deja sunt poze cum Ulanov încearcă să le scoată din Parlament cu mașina. Am luat legătura cu ministrul Afacerilor Interne, dar acesta, în aceste clipe se află în avion", a spus Alexandru Slusar, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Știri.md amintește că astăzi, 16 septembrie, procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității Marinei Tauber și Reghina Apostolova.

Ulterior, Marina Tauber a venit cu o reacție spunând că era pregătită. Și Reghina Apostolova a spus că nu a fost o noutate pentru ea

Totodată Partidul Șor susține că cererea procurorului general interimar, Dumitru Robu, de a ridica imunitatea parlamentară a deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova este la comanda președintelui Igor Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării