main logo
968

Slusari a solicitat informații despre firma soțului Zinaidei Greceanîi

Reprezentanții comisiei parlamentare care investighează circumstanțele devalorizării sistemului bancar au expediat organelor de drept o solicitare de informații cu privire la implicarea unei firme (Alsvit-vin SRL), ce ar aparține soțului președintei Parlamentului.

Slusari a solicitat informații despre firma soțului Zinaidei Greceanîi

Despre aceasta a anunțat președintele comisiei, deputatul Alexandru Slusari, la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8, transmite Știri.md cu referire la. 

„Nu era în misiunea comisiei, dar există acest interes public și, pentru a clarifica lucrurile, noi am făcut acest demers”, a declarat Alexandru Slusari.

Despre această firmă a fost scris anterior în presă că ar figura în raportul Kroll 1. Slusari a negat în repetate rânduri, după ce a primit de la Banca Națională documentul cu așa-zisa lisată a beneficiarilor fraudei bancare, în care sunt indicate firmele și tranzacțiile din schemele de devalorizare a sistemului bancar, că această firmă nu figurează în document și în raportul Kroll 2. 

Recent însă, Ziarul de Gardă a scris, cu referire la date de la Centrul Național Anticorupție, că firma dată figurează în două dosare penale, unul, pornit în 2018 și altul, în 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării