main logo
2259

Sîrbu și Candu comentează evadarea lui Șor din R. Moldova

Democrații Sergiu Sîrbu și Andrian Candu spun că Ilan Șor nu ar fi fugit prin Aeroportul Internațional Chișinău, însă prin regiunea transnistreană, care nu este gestionată de forțele Republicii Moldova.

Sîrbu și Candu comentează evadarea lui Șor din R. MoldovaColaj: Știri.md

Aceste declarații au fost făcute, chiar dacă Procuratura Generală a emis un comunicat prin care comunică faptul că Ilan Șor a fugit din țară prin Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

”Organele de anchetă investighează. Probabil prin regiunea transnistreană. Nu cred că prin punctele oficiale și nu l-au înregistrat. Aeroportul este un punct oficial de trecere, nu cred că este posibil”, spune Sergiu Sîrbu.

”Eu nu țin nici registrul de ieșire și nici registrul de intrare. Ar trebuie să le puneți această întrebare persoanelor responsabile. Reporter: Credeți că este posibil să ieșit din RM, fără să fii observat de organele competente? Candu: Cred că este posibil, atâta timp cât noi avem un teritoriu pe care autoritățile Republicii Moldova nu îl controlează”, a precizat Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării