main logo
459

Sîrbu neagă că PDM și-ar face capital politic pe seama fundației lui Plahotniuc

Democratul Sergiu Sîrbu neagă că PDM și-ar face capital politic pe seama fundației lui Vlad Plathoniuc, „Edelweiss”.

Sîrbu neagă că PDM și-ar face capital pe seama fundației lui Plahotniuc

Deși Asociația Promo-LEX a insistat că aceste cheltuieli trebuie incluse în rapoartele financiare ale partidului, deputatul PDM a menționat că fundațiile de caritate aduc doar beneficii și că acesta reprezintă un atac rușinos. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Butonul roșu” de la postul de televiziune Moldova1, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Chiar dacă în spatele fundațiilor stau politicieni, ele nu au decât să aducă beneficii, fiindcă astfel de fundații există în toată lumea. Ele lucrează în permanență, nu doar în campania electorală. Este rușinos să vii și să ataci. Sunt de acord că în perioada electorală aceste fundații, dacă au legătură cu unii concurenți electorali, ar trebui să-și sisteze activitatea”, a spus Sergiu Sîrbu.

„Toate activitățile sunt doar pentru oameni. Nu este interzis ca în denumirea unei fundații să fie numele unui politician. Sunt de acord cu acel transfer de imagine în perioada campaniei. În afara perioadei electorale să nu mai ajutăm acei oameni? Oamenii care au fost ajutați sunt fericiți cu puținul pe care îl au”, a insistat democratul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării