main logo
2124

Sîrbu, însoțit de un bodyguard la ședința de judecată a lui Grigorciuc

Încă o ședință de judecată în dosarul Pavel Grigorciuc a început astăzi la Judecătoria Buiucani, pe cazul agresării deputatului democrat Sergiu Sîrbu.

Sîrbu, însoțit de un bodyguard la ședința de judecată a lui GrigorciucFoto: agora.md

Cel din urmă a venit la ședință însoțit de un agent de pază. Surpriza a venit din partea liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, care, proaspăt revenit în țară, s-a prezentat și el la ședință, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Fostul primar de Bălți și-a motivat prezența prin faptul că vrea să-i susțină pe cei care au avut de suferit de pe urma guvernării democrate.

În același timp, Sergiu Sîrbu, care este parte vătămată în dosar, a venit la ședința de judecată însoțit de un bodyguard.

Astăzi, judecătorii decid dacă vor da curs demersului procurorului de prelungire a mandatului de arestate pentru încă 30 de zile.

Activistul Pavel Grigorciuc se află în arest preventiv de circa trei luni, timp în care s-a plâns că este ținut în condiții degradante.

Girgorciuc este suspectat că i-ar fi cauzat democratului Sergiu Sîrbu o comoție cerebrală în urma unei lovituri. Incidentul a avut loc pe 21 martie, după prima ședință a Parlamentului, la intrarea într-o cafenea din Grădina Publică Ștefan cel Mare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării