main logo
875

Sîrbu, către Sandu: E momentul să-și asume angajamentele

Deputatul platformei parlamentare Pentru Moldova, Sergiu Sîrbu, susține că Maia Sandu ar trebui să înceapă să îndeplinească tot ceea ce a promis în campanie.

Sîrbu, către Sandu: E momentul să-și asume angajamentele

Potrivit deputatului, noul președinte face exact ceea ce și până acum, ''lanseze acuzații în stânga și-n dreapta'', transmite Știri.md

''Maia Sandu și-a dat astăzi arama pe față. A promis că va fi un altfel de președinte, dar fuge de presă când n-are răspunsuri la subiectele incomode. 

Țara fierbe de probleme, iar în loc să ofere răspunsuri și soluții clare pentru depășirea crizelor care au lovit țara, Sandu a ales, așa cum ne-a obișnuit până acum, să lanseze acuzații în stânga și-n dreapta. 

Trebuie să-i reamintim președintelui că a trecut perioada în care putea lansa în voie vorbele goale și declarațiile fără substanță de la tribuna opoziției. Populismul nu mai poate rezolva nici problema desemnării unui candidat la funcția de premier, nici pandemia. 

Avem formați deja anticorpi la virusul victimizării Maiei Sandu. E momentul să-și asume angajamentele pentru care a fost votată'', a declarat deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării