main logo
1080

Silvia Radu, pregătită pentru funcția de premier. Reacția PDM

Prin numirea Silviei Radu în fruntea Ministerului Sănătății, Protecției Sociale și Familiei, Partidul Democrat ar putea-o pregăti să preia interimatul funcției de premier sau chiar prim-ministru după alegerile parlamentare în cazul în care viitorul Guvern va fi unul de coaliție.

Silvia Radu, pregătită pentru funcția de premier. Reacția PDM

Cel puțin astfel de scenarii nu sunt excluse de unii analiști politici. 

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al formațiunii spune că subiectul nu a fost discutat la partid, iar Silvia Radu a fost aleasă ținându-se cont doar de calitățile manageriale ale acesteia, transmite Ştiri.md cu referire la Agora

„Noi am spus încă în decembrie că în Guvern vor fi cei care merită. Inițiativa de schimbare a venit din parte prim-ministrului. De ce a acceptat dna Radu, dumneaei trebuie să răspundă. Dacă i s-a propus s-a luat în calcul calitățile ei de manager. Este un Minister cu o provocare foarte mare. Este un Minister perdant de la bun început pentru cel care vine în frunte. Ea a acceptat pentru că are încredere în capacitățile sale”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Întrebat dacă astfel partidul o pregătește de campanie pe fosta candidată la șefia Capitalei, Gămurari a menționat că subiectul nu a fost discutat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării