main logo
779

Sfatul lui Chirtoacă privind pachetul de legi propus de ACUM

Președintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă recomandă blocului ACUM să remită în scris, prin adresare oficială, fiecărui deputat din Parlament, pachetul de legi antioligarhic și solicitarea de a vota pentru ele.

Sfatul lui Chirtoacă privind pachetul de legi propus de ACUM

Astfel fiecare deputat va trebui să răspundă personal, în fața întregii societăți, dacă vrea și susține scoaterea RM de sub dictatura lui Plahotniuc, transmite Știri.md cu referire la moldova.org.

Recomandarea survine după ce cei de la blocul ACUM au invitat deputații, „care nu sunt controlați de regimul oligarhic” la discuții asupra „pachetului de legi antioligarhic”, însă la acestea nu au venit decât trei deputații ai Partidului ȘOR cu care deputații blocului nu au vrut să discute.

Într-o declarație a Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă menționează că majoritatea celor de la PSRM, PDM și ȘOR nu vor răspunde sau vor da un răspuns în bătaie de joc. 

Însa, tocmai asta îi va demasca și prin asta își vor arăta complicitatea, fără să se poată ascunde în spatele fracțiunilor lor și a liderilor de partid.

„În caz de alegeri anticipate, vom avea argumentul că, în afară de cei 26 de deputați de la ACUM, restul, direct sau indirect, sunt ai lui Plahotniuc, iar asta va fi de ajutor pentru a le tăia din scorul electoral”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Potrivit lui, la fel, o adresare în acest sens trebuie transmisă și lui Dodon, să facă și el o inițiativă legislativă în acest sens, astfel va fi demascat încă o dată că susține regimul lui Plahotniuc.

„Acest lucru trebuie facut neîntârziat, astfel încât să fie demontate insinuările PDM, precum că ACUM vrea „haos și împinge Moldova în anticipate””, a opinat liderul PL..

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării