main logo
772

Serviciul de Informații și Securitate neagă că l-ar fi urmărit pe Morari

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) neagă că l-ar fi urmărit pe fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari. Mai mult, l-a îndemnat pe Morari să evite insinuările și supozițiile.

Serviciul de Informații și Securitate neagă că l-ar fi urmărit pe MorariFoto: agora.md

„SIS neagă cu vehemenţă implicarea sa în urmărirea vizuală a ex-procurorului șef al PA şi face un apel către domnul Morari de a evita insinuările şi supoziţiile. 

În acest sens, SIS se declară deschis pentru orice discuţie privind situaţia creată pentru a exclude interpretările vădit eronate, lipsite de argumente”, se arată într-un comunicat emis de instituție miercuri dimineața, transmite Știri.md cu referire la Agora.

SIS a mai menționat că, în activitatea sa, „acționează în strictă conformitate cu prevederile legale, cu respectarea drepturilor şi libertăţilor persoanei”.

Reacția vine după ce, marți, în cadrul unui club de presă, Viorel Morari a reiterat că a fost urmărit timp de câteva zile de două mașini care ar aparține Centrului Național Anticorupție. 

El a mai spus că presupune că aceste măsuri speciale de investigație ar fi fost organizate de Serviciul de Informații și Securitate.

Anterior, Viorel Morari a cerut procurorului general Eduard Harunjen să verifice legalitate acestor operațiuni de filare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării