main logo
2464

Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, și-a dat demisia

Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, și-a dat demisia.

Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, și-a dat demisia

Informația a fost confirmată de mai multe surse ale Unimedia.

Serviciul de presă al PA a declarat pentru redacția Unimedia că Viorel Morari se află în concediu. „Dacă și există o astfel de informație, adresați-vă la Procuratura Generală”.

Responsabili de la Procuratura Generala au confirmat că săptămâna trecută a fost recepționată cererea de demisie din funcție a procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

Amintim că la adresa mai multor redacții a venit o scrisoare prin care Viorel Morari este acuzat că ar ajuta mai multe persoane în soluționarea dosarelor penale.

În acest caz, PCCOCS și SIS au reținut cinci persoane în cazul unei tentative de deposedare a lui Viorel Varzari de întreprinderea SRL “Molinart Grup”, deținătorul mărcii comerciale „ARTINOX”. În scrisoarea de astăzi, primită de redacția Unimedia, se menționează că cel care ar fi încercat să îl deposedeze pe Viorel Varzari ar fi Andrei Tranga, Grigore Karamalak, un italian și un cetățean rus stabilit în Austria. „Protectorul lui Tranga, Grigore Karamalak, a pus ochiul pe o nouă afacere de succes la Chișinău. SRL “Molinart Grup”, deținătorul mărcii comerciale “ARTINOX”, fondată în februarie 2010 de către omul de afaceri de la Chișinău, Viorel Varzari”, se arată în scrisoare. În tot acest caz ar fi fost implicat și șeful PA, Viorel Morari.

Procuratura Anticorupție nu a comentat acuzațiile aduse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării