main logo
6641

Șeful Interpol Moldova: Șor e anunțat în căutare internațională

Centrul de cooperare polițienească internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției a trimis deja solicitarea către Interpol, pentru ca deputatul Ilan Șor să fie anunțat în căutare internațională. „Dosarul a fost procesat în sistem”, afirmă șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu.

Șeful Interpol Moldova: Șor e anunțat în căutare internațională

Autoritățile străine au inițiat măsurile necesare pentru localizarea lui Șor, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Confirm. Persoana este deja anunțată în căutare internațională prin canalele Interpol pentru arest și extrădare. Informația s-a transmis. Rămâne ca autoritățile din fiecare stat membru, 195 de state, să reușească să identifice persoana și să o localizeze. Doar după localizare vom comunica cu statul respectiv, pentru a reuși aducerea acestuia acasă”, a declarat pentru TV8.md Viorel Țentiu, șeful Centrului de cooperare polițienească internațională (INTERPOL).

Pe 25 iulie, judecătorii Curții de Apel Cahul au acceptat solicitarea procurorului, au emis un mandat de arest pe numele lui Ilan Șor și au dispus anunțarea acestuia în căutare. Ulterior, Curtea Supremă de Justiție a respins cererea avocaților lui Ilan Șor, care au contestat decizia Curții de Apel Cahul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării