main logo
1118

Șeful CCA a început ședința cu 3 parabole: Descriu situația din Moldova

Șeful Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, a început ședința de astăzi, 19 iunie, prin a povesti trei parabole, care potrivit lui, descriu situația din Republica Moldova.

Șeful CCA a început ședința cu 3 parabole: Descriu situația din MoldovaFoto: unimedia.md

„Înainte de a trece la ordinea de zi a ședinței, vreau să vă spun trei parabole care m-au impresionat, eu nu le voi comenta aceste mici istorioare, dar fiecare își va face concluzia respectivă. Promit că nu vor exista aluzii, sunt trei parabole pe care doresc să le prezint tocmai pentru a ilustra din perspectiva mea, a unui om de creație, situația din Republica Moldova. Prima se referă la testul lui Socrate, asta după ce, ieri, 18 iunie, în drum spre casă m-am întâlnit cu un ziarist cunoscut din Republica Moldova care venea de la o întâlnire cu un demnitar. A doua parabolă despre gura lumii, iar a treia se referă la „Un rege care a început să stăpânească o țară”, a menționat șeful CCA, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Amintim că ieri, 18 iunie, prim-ministru Maia Sandu a invitat reprezentanții mass-mediei și ai organizațiilor de media la o discuție despre problemele presei și soluțiile necesare pentru a asigura funcționarea unei prese libere și independente.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării