4068
3
Șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Îmi dau demisia de luni
4068
3

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că își dă demisia. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing.

Gheorghe Cavcaliuc a declarat că nu va pleca departe și a anunțat despre crearea unei formațiuni politice, transmite Știri.md.

Totodată, Cavcaliuc a declarat că își dă demisia după ce urmează să supravegheze buna organizare a mitingului anunțat de PSRM-ACUM duminică, 16 iunie.

"Personal, consider că a venit timpul pentru o nouă filă și în cariera mea profesională, de aceea, Vă informez despre demisia mea începând cu data de 17 iunie 2019. Aș putea pleca chiar astăzi, dar simțul responsabilității pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova impune necesitatea organizării evenimentului din 16 iunie 2019, la care se așteaptă participarea a zeci de mii de cetățeni din toată țara.

Vreau să garantez, ca și de fiecare dată, o organizare impecabilă în maximă siguranță a fiecărui participant la acest eveniment pentru a-și putea realiza drepturile la întruniri și la libera exprimare. După demisia mea voi fi în continuare alături de voi, cetățenii Republicii Moldova, dar într-o altă calitate.

Consider că, experiența bogată pe care am acumulat-o de-a lungul carierei mele în diferite funcții, inclusiv manageriale, îmi va permite formarea unei echipe puternice de profesioniști și patrioți ai acestei țări, care va contribui la consolidarea statului de drept și bunăstării cetățeanului.

Îmi propun implicarea în politică și crearea unei noi formațiuni politice, care va evoluționa spre bine Republica Moldova pentru urma", a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter