main logo
1254

Șefa PA, despre scurgeri de informații în cazul lui Dodon: Vom investiga

Nu a fost depusă nicio sesizare cu referire la scurgerile de informații despre probele depistate în urma perchezițiilor efectuate acasă la Igor Dodon, dar și în alte locații.

Șefa PA, despre scurgeri de informații în cazul lui Dodon: Vom investigaFoto: știri.md

Totuși, șefa interimară a Procuraturii Anticorupție (PA), Elena Cazacov, a declarat, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, că circumstanțele vor fi investigate, transmite Știri.md.

„La moment, nu avem o plângere pe faptul scurgerii de informații. Faptul că în mass-media s-au strecurat unele informații, nu înseamnă indubitabil faptul că aceste scurgeri au parvenit sau au avut loc din partea procurorilor sau din partea grupului de urmărire penală, care s-a aflat la efectuarea acțiunilor de urmărire penală.

La fața locului au fost mult mai multe persoane, inclusiv și unii avocați. Este regretabil faptul că aceste date au ajuns în mass-media și vă asigur că nu cred că este din partea grupului e urmărire penală, așa cum probele care au fost dobândite în cadrul acestor acțiuni, urmau a fi verificate și clar că și în situația respectivă, exista riscul distrugerii ulterioare a probelor, influențării martorilor și așa mai departe”, a precizat șefa PA.

Cazacov a dat asigurări că „procuratura va investiga aceste circumstanțe. Până la moment, sesizare nu a fost, dar clar că noi investigațiile respective o să le facem”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării